Gelders Energieloket voor huiseigenaren in de Liemers

Tips & adviezen
Tips & adviezen

Update bericht: per 1 februari 2020 bestaat Energieloket Gelderland niet meer. Voor vragen kunt u terecht bij Eigenhuis.

Huiseigenaren die lid zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE) en hun gebouw willen verduurzamen, kunnen terecht bij het VvE Energieloket Gelderland. Het loket trekt door Gelderland en is in de maand oktober 2019 in de regio de Liemers. Op dinsdagen kunnen belangstellenden op afspraak terecht in het gemeentehuis Duiven.

Heeft een VvE(-lid) een eerste idee over energie opwekken of isolatie? Of zijn er plannen voor een energieneutrale renovatie van het gebouw? Dan kunt u terecht bij het VvE Energieloket Gelderland. Medewerkers van het loket verkennen samen met de eigenaren hoe het gebouw te verbeteren is op het gebied van comfort, energiezuinigheid, veiligheid en uitstraling. Daarbij wordt ook bekeken welke subsidies en leningen eventueel mogelijk zijn.

Subsidies

De provincie Gelderland biedt onder meer subsidie voor een VvE-scan die de mogelijkheden tot verduurzaming voor een VvE in kaart brengt. Mocht een eigenaar stappen willen zetten naar een energieneutraal gebouw, dan kan aanspraak worden gemaakt op een subsidie voor procesbegeleiding. Het VvE Energieloket Gelderland biedt hulp bij het aanvragen van deze subsidies.

Bijlagen

Terug naar overzicht

Heb jij een goed idee?

Weet jij hoe we onze mooie gemeenten nog duurzamer kunnen maken? Of heb je een vraag voor onze duurzaamheidsexperts?

Contact opnemen

Contactinformatie

Onze klantenservice is van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 16:00 en op vrijdag van 08:00 tot 12.30 uur bereikbaar.

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088 – 695 30 00 of via e-mail: samen1nergie@1stroom.nl

Sluit venster