De gemeenten Duiven & Westervoort willen bedrijventerrein ’t Holland toekomstbestendig maken. Bijvoorbeeld door energie te besparen en energieverbruik te verduurzamen. Samen met Groene Allianties De Liemers en met steun van de provincie, ontwikkelen de gemeenten een procesaanpak.

Daar is jouw input, als ondernemer van ’t Holland voor nodig! Ontdek hoe jij nog duurzamer kunt ondernemen, zodat jouw bedrijf klaar is voor een CO₂-neutrale toekomst. Met behulp van Samen1Nergie!

Zonnepanelen Samen1Nergie

Hoe maak jij jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Samen1Nergie, het duurzaamheidsprogramma van de gemeenten Duiven & Westervoort, sluit aan op het landelijk klimaatakkoord en de CO₂-prestatieladder. Door je bedrijfsvoering te verduurzamen voldoe je aan de wet- en regelgeving en vaak bespaar je nog kosten ook!

Tijdens een 1-op-1-gesprek met een duurzaamheidsexpert van Groene Allianties De Liemers vertel je wat jou als ondernemer bezighoudt en welke ambities en plannen je hebt. Welke kansen of belemmeringen zie jij in jouw eigen bedrijfspand? En wat zijn de mogelijkheden op het terrein van ’t Holland?

In eerste instantie ligt het accent op het voorkomen of verminderen van energieverbruik. Voor jou als individuele ondernemer en het bedrijventerrein als geheel. Maar ook circulariteit, klimaatadaptatie en biodiversiteit komen aan de orde.

De eerste stap richting een duurzamere bedrijfsvoering

 
Ga het gesprek aan met een duurzaamheidsexpert van Groene Allianties De Liemers en ontdek hoe jij kunt verduurzamen en besparen. De gesprekken zijn 1-op-1 en geheel kosteloos voor jou als ondernemer.
 
Tot nu toe hebben zich 14 ondernemers aangemeld. Op basis van jullie input wordt gezocht naar een passende integrale aanpak om ’t Holland te verduurzamen.

Een derde van de ondernemers op ’t Holland doen al mee!

Meld je aan voor een gratis gesprek met een duurzaamheidsexpert en denk mee over toekomstbestendig ondernemen op ’t Holland.

Actueel

Bedrijven 14 december 2021 - Bedrijven

Ondernemers denken mee met een toekomstbestendig ’t Holland

Bedrijven 9 november 2021 - Actueel

ATH Autoschadeherstel, duurzame koploper op ‘t Holland

Bedrijven 30 september 2021 - Actueel

Startbijeenkomst verduurzaming bedrijventerrein ‘t Holland