Informatiebijeenkomst verduurzamen verenigingen gemeenten Duiven & Westervoort

Waar liggen voor verenigingen mogelijkheden voor verduurzaming? Hoe kan uw vereniging energie besparen of meer doen aan circulariteit? Als sport- of culturele vereniging is er veel te winnen!

 

Op maandag 3 juni wordt een informatieavond over het verduurzamen van verenigingen georganiseerd door gemeenten Duiven & Westervoort. Bestuurders van allerlei soorten sport- of culturele verenigingen zijn van harte welkom! Zowel verenigingen met en zonder een eigen accommodatie krijgen handige tips om direct te kunnen toepassen.

Opbrengst van de avond

Na deze avond is het mogelijk om met uw vereniging (verder) aan de slag te gaan met verduurzaming en circulariteit. U heeft inzicht in mogelijke opbrengsten, financieringsmogelijkheden en hoe u dit kunt realiseren voor uw club. Ook is er de mogelijkheid om uw vereniging aan te melden voor de gratis clubscan, voor advies op maat. Deze bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en wordt u aangeboden door de gemeenten Duiven en Westervoort.

 

Datum: 3 juni 2024
Tijdstip: inloop vanaf 19.00 uur

Start: 19.30 uur
Locatie: Paviljoen Horsterpark

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst verduurzamen verenigingen

Vul hier uw gegevens in om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst voor verenigingen op 3 juni.

Naam
Bij welke vereniging bent u betrokken?
Bijvoorbeeld: Voetbal, toneel, Korfbal, carnaval etc.
In welke plaats is de vereniging actief?

Vliegende start

Kunt u niet wachten met het starten van de verduurzaming van uw vereniging? Bekijk dan snel deze Quick wins voor snelle elektriciteits-, gas- en waterbesparing!